Van hozzáférésed? | lépj be
2020. november 30. | Ma András és Andor napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

Vörös róka és menyét a lakótelepen

11
06
2014

Vörös rókával, menyéttel, borzzal, kisegérrel és még számtalan kisállattal találkozhattak a gyerekek a Civilek a Jövőnkért Alapítvány és a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület Panel Varázs című közös rendezvényén a Kuruc vitézek téri lakótelepen.

Az egész délutánt felölelő játékos program keretében a helyes állattartásról, az állatok szokásairól tudhattak meg hasznos információkat a kicsik, és megismerkedhettek a halasi állatvédők munkájával. Az állatos légvár és játszóházi foglalkozások mellett a legizgalmasabb előadást Tóth Gábor zoológus, solymász tartotta a gyerekeknek, aki számtalan érdekes kisállatot hozott magával. Megsimogatni ugyan nem, de egészen testközelből lehetett megismerkedni velük.
A játékos, humoros interaktív előadást nagy érdeklődéssel fogadták a kicsik, a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület asztalánál is totót tölthettek ki, kézműves foglalkozásokon vehettek részt, három örökbe fogadható kiscicával is megismerkedhettek. Egyikük a délután folyamán örökbefogadó családra lelt.

Vörös róka és menyét a lakótelepen - 2014-06-11

Hol vagyok? | Hírek