Van hozzáférésed? | lépj be
2021. január 19. | Ma Sára és Márió napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

Gazdikereső

26
05
2015

Kedves érdeklődő!
Az alábbi linkről letölthető a kutya örökbefogadási megállapodás :
Kutya megállapodás

Az alábbi linkről letölthető a cica örökbefogadási megállapodás :
Cica megállapodás

23
03
2015

Köszönjük, hogy a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesülettől szeretne örökbe fogadni. Tudjuk, hogy a következő mondatot biztosan sok helyen olvasta már, de higgye el, nagyon is igaz; azzal, hogy egy állatot örökbe fogad, valójában két állatot ment meg. Egyiket, mert örökbe fogadja, a másikat pedig azért, mert így ő bekerülhet az örökbe fogadott helyére, ezáltal biztonságban, szeretetben várhatja, hogy ő is gazdára találjon.

A Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület nem üzemeltet állatotthont, így a gondozásában lévő, gazdára váró állatok ideiglenes befogadó családoknál laknak, ezzel is elősegítve a megfelelő szocializációjukat. Nagy részük más kutyákkal, cicákkal és egyéb állatokkal is találkozik, így könnyebben szokja meg ha az örökbefogadó családnál már  van másik kutya vagy cica.

Az egyesület által mentett és örökbefogadó családra váró állatok szinte kivétel nélkül rossz tartási körülmények között éltek, betegen, sérülten kerültek utcára vagy autó gázolás áldozatai voltak, ezért is kerültek gondozásunkba. Ebből kifolyólag egészségügyi ellátásuk, gondozásuk, oltásaik igen nagy anyagi terhet róttak az egyesületre. Ez okból örökbefogadáskor állatvédelmi hozzájárulást kérünk a leendő gazditól, melynek összegét a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület az alábbiak szerint határozta meg:

cica örökbe fogadása: 0 Ft

kutya örökbe fogadása: 4.900.-Ft

A hozzájárulás összegéről átvételi elismervényt adunk.

Az egyesület a kölyök kutyákat a kölyökkutya betegségek elleni oltásokkal, felnőtt kutyákat a kötelező veszettség elleni oltással és chippel ellátva adja örökbe. Az ivartalanításhoz való hozzájárulás mértékét az Örökbeadási Megállapodásban rögzítjük.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a www.facebook.com/halasiallatvedok oldalunkon is naprakész információkat találnak az örökbefogadásra váró állatokkal kapcsolatban.

FONTOS! A Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület folyamatos kennelben tartásra, valamint láncra örökbe kutyát NEM AD!

Hol vagyok? | Gazdikereső